Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
TM6 TM5 TM31

Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse

3.5 ( 26 ocen )

Składniki

  • 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
  • 4 escalopes de veau fines
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 feuilles de sauge fraîche
  • 4 tranches de jambon cru fines
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 220 g de polenta
  • 100 g de crème fraîche légère
  • copeaux de parmesan

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
540 kcal / 2266 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
43 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy