Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse

Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse

3.5 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
  • 4 escalopes de veau fines
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 feuilles de sauge fraîche
  • 4 tranches de jambon cru fines
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 220 g de polenta
  • 100 g de crème fraîche légère
  • copeaux de parmesan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 2266 kJ / 540 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...