Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse

Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse

3.5 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan et quelques copeaux pour la finition
    80 g
  • escalopes de veau fines
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de sauge fraîche
    8 feuilles
  • de jambon cru fines
    4 tranches
  • d'eau
    1000 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de polenta
    220 g
  • de crème fraîche légère
    100 g
  • copeaux de parmesan

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2266 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...