
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki sernikowo-jeżynowe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
24 porcje
Składniki
Sos jeżynowy
-
jeżyn, świeżych300 g
-
syropu z agawy30 g
Spód ciasteczkowy
-
ciastek owsianych350 g
-
masła pokrojonego na kawałki80 g
Masa serowa
-
jeżyn, świeżych150 g
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki750 g
-
jogurtu typu greckiego200 g
-
cukru160 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
jajka4
-
skrobi ziemniaczanej25 g
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
220 kcal /
923 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
83 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
6 Przepisów
Polska
Polska