Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

4.4 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje

Składniki

  • 70 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g czerwonych buraków marynowanych, przekrojonych na pół, plus dodatkowo 2 łyżki zalewy (patrz wariant)
  • 15 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 500 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • 5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • olej do smażenia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 623 mg
Białko 31 g
Kalorie 894 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...