Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
1200 g wody
-
200 g ryżu brązowego
-
250 g fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
-
1 ½ łyżeczki soli
-
80 g oliwy z oliwek80 g oleju z pestek winogron
-
40 g miodu płynnego
-
20 g musztardy Dijon
-
40 g octu jabłkowego
-
20 g musztardy francuskiej
-
100 g rukoli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
429 mg
Białko
16 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brokułowa sałatka z jajkiem
30 min
Ryżowa sałatka z tuńczykiem i jajkami; Sorbet owocowy
1 godz.
Sałatka ziemniaczana ze szparagami i wędzonym łososiem
1 godz.
Sałatka z serem halloumi, orzechami i granatem
35 min
Omlet grecki
35 min
Sałatka z grejpfrutem i szparagami
30 min
Sałatka na ciepło z kurczakiem i kaszą bulgur
35 min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, kurczakiem i brokułami
1 godz. 50 min
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 min
Spaghetti z cytrynowym łososiem i porem
40 min
Sałatka z brokułu i awokado z siemieniem lnianym
45 min