Körözött (dip hongrois aux poivrons)

Körözött (dip hongrois aux poivrons)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de fromage blanc 20 % m.g.
    250 g
  • de crème épaisse, 5-15% m.g.
    150 g
  • de paprika fumé, moulu
    ½ c. à café
  • de paprika fort en poudre
    ½ c. à café
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de poivron rouge en brunoise
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 56.8 kcal / 236.8 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 124.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...