
Urządzenia i Akcesoria
Körözött (dip hongrois aux poivrons)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
de fromage blanc 20 % m.g.250 g
-
de crème épaisse, 5-15% m.g.150 g
-
de paprika fumé, moulu½ c. à café
-
de paprika fort en poudre½ c. à café
-
de moutarde1 c. à café
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu2 pincées
-
de poivron rouge en brunoise150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
56.8 kcal /
236.8 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
124.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja