Körözött (dip hongrois aux poivrons)
TM6 TM5

Körözött (dip hongrois aux poivrons)

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
  • 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
  • ½ c. à café de paprika fumé, moulu
  • ½ c. à café de paprika fort en poudre
  • 1 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 150 g de poivron rouge, en brunoise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
236.8 kJ / 56.8 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
124.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy