Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 124.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Rillettes de porc tradition
12h
Houmous de haricots borlotti et nachos
No ratings
Biscuits aux épices et à la mélasse
40 Min
Sauce yakitori
5 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3u. 55min
Poulet à la cubaine
40 Min
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Sarcives au porc
1 godz. 35 min
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9 Std.
Cookies soufflés carotte-cumin
25 Min
Gâteau au chocolat cétogène
45 Min