Dip aux noix

Dip aux noix

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de noix décortiquées
  • 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de lait d'avoine
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 174 mg
Białko 5 g
Kalorie 1133 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...