Dip aux noix
TM6 TM5 TM31

Dip aux noix

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de noix décortiquées
  • 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de lait d'avoine
  • 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1133 kJ / 521 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
6.8 g
Sód
174 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy