La pichade de Menton

La pichade de Menton

4.8 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

  • d'eau
    130 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine de blé
    300 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la plaque
    50 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de persil frais
    15 g
  • de tomates mondées
    500 g
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'origan déshydraté ou frais
    1 c. à café
  • filets d'anchois à l'huile
    10
  • olives noires
    15

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 311 kcal / 1303.2 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 665.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...