Feuilleté d'endives sautées au balsamique

Feuilleté d'endives sautées au balsamique

4.5 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • de beurre et un peu pour la plaque
    10 g
  • farine pour la plaque et le plan de travail
  • d'huile neutre
    10 g
  • d'endives coupées en morceaux
    500 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    20 g
  • d'eau
    10 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • pâtes feuilletées maison (voir "Conseil(s)")
    2
  • de gorgonzola coupé en morceaux (20 g env.)
    120 g
  • œuf battu à la fourchette
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 678 kcal / 2815 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 32.5 g
Sód 591.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...