Boulettes de merlu en bouillon, légumes et vermicelles

Boulettes de merlu en bouillon, légumes et vermicelles

3.5 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 6 brins de persil frais effeuillés et un peu pour servir
  • 500 g de filets de merlu en dés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de carotte en tagliatelles
  • 150 g de panais en tagliatelles
  • 200 g de vermicelles de riz
  • 1 petite branche de céleri en morceaux
  • 2 échalotes
  • 400 g d'eau
  • 2 c. à café de fumet de poisson
  • 50 g de vin blanc sec
  • 2 c. à soupe de crème liquide légère

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 1612 kJ / 392 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...