
Urządzenia i Akcesoria
Brokułowa sałatka z jajkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
500 g wody
-
2 jajka
-
150 g różyczek brokułu świeżych
-
20 g kukurydzy, konserwowej odsączonej
-
30 g białej fasoli, z puszki odsączonej
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
-
koperek, świeży posiekany, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
350.4 kcal /
1466 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
18.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
348.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami
35 min
Sałatka z kurczakiem i ziemniakami
30 min
Sałatka szopska z krojonych warzyw (TM5)
20 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM5)
25 min
Łosoś ze szparagami i młodymi ziemniakami
30 min
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
30 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min