Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes

Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de fonds d'artichaut surgelés
    500 g
  • de brocciu
    300 g
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé
  • de menthe fraîche ciselées
    25 feuilles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pousses d'épinards frais
    200 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de noisettes concassées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338 kcal / 1399 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...