
Urządzenia i Akcesoria
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
d'asperges vertes coupées en deux200 g
-
jaunes d'œufs3
-
de lait de coco200 g
-
de lait100 g
-
d'épinards frais50 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
blancs d'œufs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
122.3 kcal /
507 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
230.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja