Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g d'eau
- 30 g d'huile de tournesol
- 100 g de farine de blé, et un peu (10 g) pour le plan de travail
- 110 g de farine de maïs
- 5 pincées de sel
- farine de blé, pour le plan de travail
- 150 g chair de crabe en conserve, égouttée et émiettée
- 6 brins de coriandre fraîche
- 100 g de fromage frais
- le jus d'un citron jaune
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 796 kJ / 189.4 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 427.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Eclairs saumon-Passion
2h
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Tartinade jambon-œuf
35 min