Tourte de Pâques

Tourte de Pâques

4.5 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

  • de parmesan détaillé en cubes (3 cm)
    120 g
  • d'eau
    500 g
  • d'épinards frais équeutés et hachés
    500 g
  • de feuilles de persil frais
    3 c. à soupe
  • oignon coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de ricotta
    250 g
  • œufs
    5
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre pour le moule
    10 g
  • de pâte feuilletée (dont 1 pâton de 275 g et 1 de 125 g)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 parts

Kalorie 499 kcal / 2074 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...