Roulé de poisson

Roulé de poisson

4.7 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 parts

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de filets de tacaud sans la peau et désarêtés
  • 4 œufs
  • 200 g d'épinards frais ébouillantés, bien essorés et séchés
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 50 g de yaourt à la grecque
  • 35 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g d'échalotes
  • ½ piment rouge
  • 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 2 avocats coupés en morceaux
  • 70 g de jus de citron fraîchement pressé

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 353.7 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 707.1 kJ / 168.1 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...