Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de stilton, coupé en morceaux
- 6 tranches de pain de campagne, toastées
- 6 tranches de jambon blanc
- 70 g de fécule de maïs
- 200 g de bière, brune ou ambrée de préférence
- 3 c. à soupe de moutarde
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 744.2 kJ / 416.5 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1296.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2j 10 menit
La poutine
1 godz. 35 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Bounty
10 min
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Velouté de piquillos et de tomates au cumin
1 Std. 15 Min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2j 10 menit
Cailles farcies au foie gras
55 Min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1j
Beurres composés
10 min
Minisoufflé au camembert
35 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min