
Urządzenia i Akcesoria
Fricadelles au coulis de tomates
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Les fricadelles
-
de lait200 g
-
de pain coupé en morceaux125 g
-
d'oignons coupés en deux300 g
-
d'ail2 gousses
-
d'huile d'olive20 g
-
de viande hachée400 g
-
œuf1
-
de paprika2 c. à soupe
-
de sel2 pincées
-
de poivre 5 baies2 pincées
Le coulis de tomates
-
de concentré de tomate20 g
-
de tomates coupées en quartiers1000 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre 5 baies2 pincées
-
de farine100 g
-
de beurre20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364.7 kcal /
1525.7 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
34.5 g
Błonnik
725.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
5.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja