Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 4 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 100 g de concombre, coupé en rondelles
- 120 g de saumon fumé, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.3 kJ / 357 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 896.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammekueche aux lardons et champignons
30 min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1j
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 godz. 5 min
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35 Min
Club sandwich au thon
2j 5 menit
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Wraps veggies
1j
Pizza au pesto rouge
1j
Baguettines lardons et emmental
1j 25 menit
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 Min