
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
600 g mąki pszennej typu 650
-
400 g wody
-
20 g świeżych drożdży pokruszonych
-
1 ½ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)
-
3 łyżki oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
390.3 kcal /
1634.2 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
71.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
490 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI I
10 Przepisów
Polska
Polska