
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porcji
Składniki
-
mąki pszennej typu 650600 g
-
wody400 g
-
świeżych drożdży pokruszonych20 g
-
soli plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)1 ½ łyżeczki
-
oliwy z oliwek3 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
390.3 kcal /
1634.2 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
71.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
490 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI I
10 Przepisów
Polska
Polska