
Urządzenia i Akcesoria
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
tapioki, drobnej130 g
-
wody gorącej400 g
-
truskawek, świeżych przekrojonych na pół300 g
-
wody50 g
-
brązowego cukru40 g
-
skrobi kukurydzianej1 łyżka
-
mleczka kokosowego400 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
385.9 kcal /
1614.5 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
51.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
58.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska