Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową

Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową

4.4 507 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje

Składniki

  • tapioki, drobnej
    130 g
  • wody gorącej
    400 g
  • truskawek, świeżych przekrojonych na pół
    300 g
    300 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • wody
    50 g
  • brązowego cukru
    40 g
  • skrobi kukurydzianej
    1 łyżka
    1 łyżka skrobi ziemniaczanej
  • mleczka kokosowego
    400 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • soli
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 385.9 kcal / 1614.5 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 58.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...