Fondant czekoladowy w kokilkach

Fondant czekoladowy w kokilkach

4.8 949 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji

Składniki

  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
    90 g
  • cukru trzcinowego drobnego
    150 g
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
    95 g
  • mąki pszennej
    50 g
  • jajka
    2
  • żółtko
    1

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 356.4 kcal / 1491.3 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Sód 28.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...