Fondant czekoladowy
TM6 TM5

Fondant czekoladowy

4.9 (318 ocen)

Składniki

  • 90 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
  • 150 g cukru trzcinowego, drobnego
  • 95 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
  • 50 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 żółtko

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1528.9 kJ / 365.2 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
40.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 74 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy