Chutney z czerwonej cebuli
TM6

Chutney z czerwonej cebuli

4.9 (705 ocen)

Składniki

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w piórka
  • 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
  • 200 g brązowego cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g czerwonego octu winnego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
511.7 kJ / 122.3 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
24.4 g
Tłuszcz
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.9 g
Sód
241.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy