Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
-
200 g brązowego cukru
-
1 łyżeczka soli
-
200 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
241.9 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
511.7 kJ /
122.3 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pikle z krojonej cebuli (TM6, TM7)
48 godz. 45 min
Chutney z mango
40 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin
1 godz. 30 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Guacamole
15 min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 godz. 30 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Tapenada
5 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min