Chutney z czerwonej cebuli

Chutney z czerwonej cebuli

4.9 788 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji

Składniki

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
  • 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
  • 200 g brązowego cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g czerwonego octu winnego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 241.9 mg
Białko 0.6 g
Kalorie 511.7 kJ / 122.3 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...