
Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
-
200 g brązowego cukru
-
1 łyżeczka soli
-
200 g czerwonego octu winnego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
122.3 kcal /
511.7 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
241.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska