Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
-
200 g brązowego cukru
-
1 łyżeczka soli
-
200 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
241.9 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
511.7 kJ /
122.3 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chutney z mango
40 Min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Guacamole
15 Min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 Std. 5 Min
Hummus z domowym tahini
25 Min
Chutney BBQ z whisky
1 Std. 35 Min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 Std. 50 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Tapenada
5 Min