Chutney z czerwonej cebuli

Chutney z czerwonej cebuli

4.9 741 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji

Składniki

  • oliwy z oliwek
    25 g
  • czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
    500 g
  • czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
    10 g
  • brązowego cukru
    200 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • czerwonego octu winnego
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 122.3 kcal / 511.7 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 24.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 241.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...