
Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji
Składniki
-
oliwy z oliwek25 g
-
czerwonej cebuli pokrojonej w piórka500 g
-
czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski10 g
-
brązowego cukru200 g
-
soli1 łyżeczka
-
czerwonego octu winnego200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
122.3 kcal /
511.7 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
241.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska