Wersje kompatybilne
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de queso cremoso
- 180 - 200 g de atún en aceite escurrido y desmenuzado
- 350 g de pimientos del piquillo enteros (en conserva) escurridos (aprox. 18)
- 200 g de nata (30-40% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 780.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 godz.
Croquetas de pulpo a la gallega
9 Std.
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1h 45min
Sushi sándwiches con paté de jamón
15 Min
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 min
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min