Rape con salsa de carabineros

Rape con salsa de carabineros

4.5 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 1000 g de cola de rape (sin piel y con hueso)
  • 4 carabineros
  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 350 g de agua
  • 2 dientes de ajo
  • 25 g de harina de trigo
  • 60 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 16 gambas crudas peladas
  • 8 gambones crudos enteros pelados

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 322.8 mg
Białko 44.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...