Merluza al cava

Merluza al cava

4.4 194 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de almejas frescas
    300 g
  • agua
  • de sal gorda
    1 - 2 cucharadas
Fumet
  • de langostinos crudos sin pelar
    16
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de agua
    150 g
Merluza, patatas y almejas
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de puerro en rodajas de 2 cm
    200 g
  • lomos de merluza salpimentados
    6
  • de cava
    200 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de hebras de azafrán
    1 - 2 pellizcos
  • de patatas peladas, en trozos de 3 cm
    600 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 311 kcal / 1303 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 691.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...