Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

4.8 149 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 raciones

Składniki

  • 200 g de cecina en lonchas muy finas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
  • 200 g de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
  • 200 g de azúcar
  • 100 g de vinagre
  • 100 g de agua
  • 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
  • 120 - 150 g de queso de cabra en trozos pequeños
  • 1 huevo batido

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 307.2 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 1815 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...