Garbanzos con callos en cocción lenta

Garbanzos con callos en cocción lenta

4.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 17 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de garbanzos secos
  • 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 100 g de vino blanco
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
  • 550 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1560 mg
Białko 31.8 g
Kalorie 2526 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...