![Garbanzos con callos (Cocción lenta) Garbanzos con callos (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6573A18-426C-44D1-BC1F-624274191A99/Derivates/6d0df7f6-c530-4687-ad60-a39c21a9ac52.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2526 kJ / 604 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 1560 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paella de marisco
50 min
Paella mixta rústica
1 Std.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Callos con garbanzos
45 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4 godz. 45 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.