Urządzenia i Akcesoria
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1510.1 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2854.6 kJ /
679.7 kcal
Tłuszcz
53.8 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Coconut poached chicken salad
45 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min