Wersje kompatybilne
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 53.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 1510.1 mg
Alternatywne przepisy
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Seared steak and rocket salad
20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Scallops with pea purée
25min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chicken and spinach enchiladas
40min