Urządzenia i Akcesoria
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1510.1 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2854.6 kJ /
679.7 kcal
Tłuszcz
53.8 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Warm satay chicken salad
55 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min