Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Crab linguine
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min