Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de cassonade
- 60 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de framboise
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 374.1 kJ / 88.4 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 45.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous de châtaigne à l'orientale
10min
Farce exotique
15min
Salade de champignons crus
25min
Pain seigle plat et guacamole aux sardines
1h 45min
Pesto d'algues nori
20min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Velouté de concombre glacé
10min
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25min
Soupe de pommes vertes
15min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Crackers aux graines, houmous au poivron et mousses au chocolat
1h 45min