Urządzenia i Akcesoria
Chutney de fenouil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
990 g
Składniki
-
700 g de fenouil coupé en morceaux
-
200 g de cassonade
-
60 g de jus de citron
-
30 g de vinaigre de framboise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
45.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
374.1 kJ /
88.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 godz. 10 min
Noix de cajou grillées au curry
30 min
Marmelade de clémentines
40 min
Confiture de pastèque
30 min
Glace aux tiges de fenouil
3 godz. 25 min
Confiture ananas-gingembre
35 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Dip de poivron (Mouhamara)
1 godz.
Confiture de Noël à l'orange
1 godz.
Pesto au basilic
10 min
Pesto
5 min