Pesto d'algues nori

Pesto d'algues nori

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
26 portions

Składniki

  • de parmesan, coupé en morceaux de 3 cm
    60 g
  • de noix de cajou
    50 g
  • citron jaune pelé à vif et tranché
    1
  • d'eau
    100 g
  • d’algues déshydratées (type nori. Voir "Conseil(s)"), déchirées en morceaux de 3 cm env.
    20 g
  • gousse d'ail coupée en deux
    1
  • d'huile d'olive
    100 g
  • feuilles de basilic frais (opcjonalnie) coupées en deux
    8
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 56 kcal / 233 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...