Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)

Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Le coulis aromatique
  • de coriandre fraîche
    10 brins
  • d'ail
    2 gousses
  • de tomates coupées en dés
    200 g
La soupe
  • d'eau
    200 g
  • de pommes de terre farineuses coupées en dés
    300 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1000 g
  • de lait de coco
    500 g
  • d'oignons coupés en deux
    160 g
  • d'huile d'olive
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 403.2 kcal / 1678.5 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...