Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)

Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Le coulis aromatique
  • 10 brins de coriandre fraîche
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de tomates coupées en dés
La soupe
  • 200 g d'eau
  • 300 g de pommes de terre farineuses coupées en dés
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de lait de coco
  • 160 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15.2 g
Kalorie 1678.5 kJ / 403.2 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 26.2 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...