
Urządzenia i Akcesoria
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Le coulis aromatique
-
de coriandre fraîche10 brins
-
d'ail2 gousses
-
de tomates coupées en dés200 g
La soupe
-
d'eau200 g
-
de pommes de terre farineuses coupées en dés300 g
-
de moules fraîches, préalablement nettoyées1000 g
-
de lait de coco500 g
-
d'oignons coupés en deux160 g
-
d'huile d'olive30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
403.2 kcal /
1678.5 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
28.5 g
Węglowodany
21.8 g
Błonnik
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja