Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin

Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre frais pelé et coupé en lamelles
    2 cm
  • gousses d'ail dégermées
    2
  • le jus d'un citron vert
  • yaourt nature
    1
  • d'huile de colza
    25 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de coriandre en poudre
    1 c. à café
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de paprika
    ½ c. à café
  • de piment de Cayenne en poudre (opcjonalnie)
    3 pincées
  • de sel
    2 pincées
  • du poivre moulu
  • de viande d'agneau en épigramme
    4 morceaux
  • de graines de cumin
    1 c. à soupe rase
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de polenta
    200 g
  • de bouillon de légumes
    800 g
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 704 kcal / 2951 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...