Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis

Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de millet en grains
    310 g
  • oranges de belle taille, bio de préférence (dont 4-5 épluchées et détaillées en quartiers, 350 g env.)
    6
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de graines d'anis vert
    1 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de fenouil émincé finement
    1000 g
  • de sel (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • graines de grenade
    quelques
Purée de fenouil au millet (3 petits pots 6-12 mois)
  • d'eau
    60 g
Compotée de fenouil au millet et suprêmes d’orange (3 portions 1-3 ans)
  • d'eau
    35 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1621.5 kcal / 6766 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 284.5 g
Błonnik 41.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 624 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...