Barbue aux figues et taboulé de quinoa aux raisins

Barbue aux figues et taboulé de quinoa aux raisins

4.2 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche
    20 g
  • d'eau
    800 g
  • de quinoa rincé 2 fois à l'eau et égoutté
    150 g
  • filets de barbue levés par le poissonnier (500-600 g)
    8
  • le zeste d'un citron vert non traité
  • figues fraîches un peu fermes et coupées en quartiers
    8
  • belles feuilles de figuier
    4
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • le jus d'un citron vert
  • de raisins sans pépins, coupés en deux
    150 g
  • oignons fanes, coupés en rondelles
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 487 kcal / 2050 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...