Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g d'airelles fraîches
Le jour même
- 250 g d'huile de tournesol
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1400 g de chou blanc, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 987.9 kJ / 239 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de potiron
10 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Betteraves marinées aux framboises
1h 35 min
Salade de chou blanc
10 min
Riz au maquereau et à l'orange
35 Min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 Min
Salade en verrines
15min
Salade de betterave et halloumi
15min
Boisson au persil
10 min
Velouté de fenouil
30min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1 godz. 5 min
Salade russe à la betterave
1h 10min