Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 850.8 mg
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Confiture de lard
25 min
Taboulé de chou-fleur
25 min
Coleslaw
15min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min