Pickles de radis roses et noirs

Pickles de radis roses et noirs

4.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 bocaux

Składniki

  • de vinaigre de framboise
    250 g
  • d'eau
    400 g
  • de gros sel
    10 g
  • de sucre de canne
    150 g
  • de poivre 5 baies
    1 c. à café
  • de thym frais
    3 branches
  • de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
    200 g
  • radis noir épluchés et coupés en morceaux
    1 ½

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 179 kcal / 757.8 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 850.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...