![Pickles de radis roses et noirs Pickles de radis roses et noirs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66ABF8A8-4D4E-46B9-89D7-D6620D1C0906/Derivates/2778bef7-a614-4dbe-aae0-11aa1812e69f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 850.8 mg
Alternatywne przepisy
Tzatziki
3 Std. 5 Min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Tartinade de radis noir
5 min
Salade de chou blanc et chou rouge
15min
Tartinade fondante et craquante aux courgettes
12 Std. 45 Min
Taboulé de chou-fleur
25min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 Std. 30 Min
Houmous de carottes rôties
40min
Tartinade de lentilles corail aux noix
15min
Confiture de lard
25min
Coleslaw
15min
Céleri rémoulade
10 min