Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine de blé, pour le moule
- beurre, pour le moule
- 300 g de fromage frais aux herbes, type Madame Loïk ou Boursin
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 courgettes
- 2 carottes
- 1 aubergine
- 1 tomate jaune
- 1 tomate verte
- 1 filet d'huile d'olive
- 10 - 12 belles feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 373.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2 Std. 30 Min
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
45 Min
Nems veggies
1小时 15 分钟
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Tarte froide aubergine, tomate et courgette
1 Std. 30 Min
Spaghetti aux légumes du printemps
35min
Quiche aux légumes de printemps
1小时 35 分钟
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2 Std.
Tarte aux légumes d'automne
1 Std. 30 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 Std.
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min