
Urządzenia i Akcesoria
Tarte aux légumes du soleil
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")1
-
farine de blé pour le moule
-
beurre pour le moule
-
de fromage frais aux herbes, type Madame Loïk ou Boursin300 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
courgettes2
-
carottes2
-
aubergine1
-
tomate jaune1
-
tomate verte1
-
d'huile d'olive1 filet
-
belles feuilles de basilic frais10 - 12
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
461.2 kcal /
1919.2 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
373.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fête des parents
10 Przepisów
Francja
Francja