
Urządzenia i Akcesoria
Lentilles de Cilaos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
oignon coupé en deux1
-
gousses d'ail3
-
d'huile15 g
-
de thym déshydraté2 pincées
-
de curcuma en poudre1 c. à café
-
de lentilles sèches de Cilaos400 g
-
de l'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
-
du sel
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
417.9 kcal /
1748.5 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
71.2 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
9.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja