Lentilles de Cilaos
TM6 TM5 TM31

Lentilles de Cilaos

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 1 oignon, coupé en deux
  • 3 gousses d'ail
  • 15 g d'huile
  • 2 pincées de thym déshydraté
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 400 g de lentilles sèches de Cilaos
    lub 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches
  • de l'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
  • du sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1748.5 kJ / 417.9 kcal
Białko
25.6 g
Węglowodany
71.2 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
12.1 g
Sód
9.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy