Gratin de conchiglioni aux blettes

Gratin de conchiglioni aux blettes

4.3 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan
  • 2 oignons coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • 1 c. à café de sucre (facultatif)
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • du poivre moulu
  • 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
  • 16 pâtes sèches type conchiglioni (100 g environ)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 346.9 mg
Białko 17.1 g
Kalorie 1887 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 71.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...