Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes

Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes

4.3 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    50 g
  • oignons coupés en quatre
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de sucre (facultatif)
    1 c. à café
  • de blettes (feuilles et côtes séparées)
    300 g
  • pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
    16

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 202 kcal / 846 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...