Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

4.8 165 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 bocal

Składniki

  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé T65, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    8 g
  • d'eau
    300 g
  • d'abricots secs dénoyautés
    200 g
  • de raisins secs
    100 g
  • de miel
    50 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2664 kcal / 11267 kJ
Białko 60 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 549 g
Błonnik 31 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 3269 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...