Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

4.8 180 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 bocal

Składniki

  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
  • 8 g de sel
  • 300 g d'eau
  • 200 g d'abricots secs dénoyautés
  • 100 g de raisins secs
  • 50 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 3269 mg
Białko 60 g
Kalorie 11267 kJ / 2664 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 31 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 549 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...