Pain aux céréales, abricots et figues

Pain aux céréales, abricots et figues

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 portions

Składniki

  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé complet et un peu pour fariner
    250 g
  • de farine aux sept céréales
    250 g
  • d'abricots secs
    50 g
  • de figues sèches
    50 g
  • de graines de tournesol
    20 g
  • de graines de sésame
    20 g
  • de sel
    10 g
  • d'eau
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 239 kcal / 999.9 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 391.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...