Petite pavlova à la rhubarbe

Petite pavlova à la rhubarbe

4.6 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions

Składniki

La meringue
  • de sucre en poudre
    200 g
  • blancs d'œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
La compotée
  • gousse de vanille
    1
  • de rhubarbe en tronçons
    500 g
  • de sucre en poudre
    75 g
La chantilly
  • de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
    200 g
  • de mascarpone
    80 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de fraises coupées en deux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 574 kcal / 2401 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...