Petits pains façon bretzel

Petits pains façon bretzel

3.9 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pièces

Składniki

  • 300 g de lait
  • 1600 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'arachide
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 560 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • fleur de sel pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 2333.1 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 825.4 kJ / 195.6 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...