Petits pains façon bretzel

Petits pains façon bretzel

4.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pièces

Składniki

  • de lait
    300 g
  • d'eau
    1600 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile d'arachide
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    560 g
  • de bicarbonate de sodium
    4 c. à soupe
  • fleur de sel pour la finition

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 195.6 kcal / 825.4 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 2333.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...