![San bei ji (three cup chicken,TM6) San bei ji (three cup chicken,TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2dcfb109b500ef0ecc8ac94cb583488/Derivates/a20654538f549d104c8063fc806c42a5760c5c3a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g chicken winglets or chicken drumettes (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 1 - 2 dried long red chillies, deseeded if preferred
- 20 g sesame oil
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce
- 60 g light soy sauce
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips) or white sugar
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1407.6 mg
Alternatywne przepisy
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chilli with rice
50 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chinese-style chicken
25 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min