Urządzenia i Akcesoria
Chicken 65 and green chutney
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
cornflour (see Tips)40 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
eggs2
-
limes juice only (approx. 40 g)2
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)700 g
Green chutney
-
pistachios20 g
-
fresh mint leaves (approx. ½ bunch) (see Tips)20 g
-
fresh coriander stalks and leaves only60 g
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred4
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water2 - 3 tsp
-
salt½ tsp
Assembly
-
vegetable oil for frying800 g
-
fresh curry leaves20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
730.2 mg
Białko
26 g
Kalorie
2298.5 kJ /
547.2 kcal
Tłuszcz
44.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Tandoori chicken
45 min
Madras curry powder
15 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Chicken korma
45 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Biryani
1 godz. 25 min