Navarin aux petits légumes

Navarin aux petits légumes

4.7 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
    700 g
  • de farine de blé
    25 g
  • de vin blanc sec
    250 g
  • de concentré de tomate
    2 c. à soupe
  • oignons grelot
    10
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
    250 g
  • de carottes nouvelles
    200 g
  • de petits pois frais
    300 g
  • de haricots verts frais
    200 g
  • d'asperges vertes coupées en tronçons
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521 kcal / 2188 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...