Poulet à la crème de citron et panais

Poulet à la crème de citron et panais

3.6 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de jus de citron
    80 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    2 c. à soupe
    1 cube bouillon de volaille
  • d'eau
    400 g
  • gousse d'ail non épluchée
    1
  • de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (3 cm)
    600 g
  • de panais détaillés en cubes (3 cm)
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • jaunes d'œufs
    2
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 412.8 kcal / 1730.5 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 751.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...