Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

2.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 branche de céleri en morceaux
  • 1 carotte en morceaux
  • 300 g de lentilles blondes
  • 500 g d'eau bouillante
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 200 g de tofu rosso en dés
  • persil frais ciselé, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1420 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...