Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
- 80 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 œufs
- 30 g de lait
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 30 g d'emmental, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g de jambon de Parme, coupé en fines tranches
- salade verte, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1449.5 kJ / 346.5 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Mon petit hachis Parmentier
1小时
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Galette oignon-chèvre
35min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Omelette au poulet
40min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1小时