Omelette jambon-épinards
TM6 TM5 TM31

Omelette jambon-épinards

4.7 (86 ocen)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
  • 80 g d'épinards frais
  • ½ c. à café de sel, et 3 pincées
  • 4 œufs
  • 30 g de lait
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 30 g d'emmental, coupé en tranches (2 mm)
  • 30 g de jambon de Parme, coupé en fines tranches
  • salade verte, pour le service

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1449.5 kJ / 346.5 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
27.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1 g
Sód
0.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy