Omelette jambon-épinards

Omelette jambon-épinards

4.7 142 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive et 1 filet pour la poêle
  • 80 g d'épinards frais
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées
  • 4 œufs
  • 30 g de lait
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 30 g d'emmental coupé en tranches (2 mm)
  • 30 g de jambon de Parme coupé en fines tranches
  • salade verte pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.7 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 1449.5 kJ / 346.5 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...