
Urządzenia i Akcesoria
Omelette jambon-épinards
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive et 1 filet pour la poêle25 g
-
d'épinards frais80 g
-
de sel et 3 pincées½ c. à café
-
œufs4
-
de lait30 g
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
d'emmental coupé en tranches (2 mm)30 g
-
de jambon de Parme coupé en fines tranches30 g
-
salade verte pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
346.5 kcal /
1449.5 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
0.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja